Τηλεφωνικές παραγγελίες: 2441151845

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 65 ευρώ. Μόνο για την Ελλάδα.

Το φυσικό μας κατάστημα προσωρινά παραμένει κλειστό.

Τηλεφωνικές παραγγελίες: 2441084140

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 65 ευρώ

Λίγα λόγια για εμάς

Από το 1998 η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται στον τομέα τής ανθοκομίας παράγοντας ανθοκομικά προϊόντα και πολλαπλασιαστικό υλικό σε σύγχρονες υαλόφραχτες εγκαταστάσεις στο 13χλμ Καρδίτσας Τρικάλων. Από το 2018 ξεκίνησε την παραγωγή Ορχιδέας Phalaenopsis με αποτελέσματα πολύ θεαματικά.
Από το 2020 η παραγωγή αυξήθηκε, οπότε αυξάνεται και το εύρος της αγοράς που απευθυνόμαστε εμπλουτίζοντας την παραγωγή μας με νέα χρώματα.

Eμπειρία

Τα 26 χρόνια στο χώρο και η εμπειρία μας στον τομέα αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα των προϊόντων μας.

Επαγγελματισμός

Με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα καθημερινά προσπαθούμε να βελτιώνουμε την ποιότητα των προϊόντων μας και να γίνονται όλο πιό ποιοτικά και ανταγωνιστικά.

Τεχνογνωσία & Περιβάλλον

Με τεχνογνωσία και φιλικές τεχνικές προς το περιβάλλον, όπως παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από αυτόνομο φωτοβολταϊκό σύστημα, καλλιεργούμε τα προϊόντα μας περιορίζοντας στο ενεργειακό μας αποτύπωμα.

Υποστήριξη

Μετά την πώληση είμαστε δίπλα στους πελάτες μας και παρέχουμε υποστήριξη για την συντήρηση των φυτών μας! 

RESPONSIBLE

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΩΝ ΦΥΤΩΝ

packing
Αναπαραγωγή Βίντεο

Η συσκευασία των φυτών, για μας είναι πολύ σημαντική.

Τοποθετούμε τα φυτά σε ειδικό craft χαρτοκιβώτιο προστατευμένα από τον ήλιο και το ψύχος, έτσι ώστε τα να φτάνουν σε εσάς με ασφάλεια και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση!

Est. 1998            EUROPEAN UNION Delivery in selected products

Αποστολές σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο γίνονται κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, σε προσεγμένη συσκευασία για να εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή παράδοση.

 Αποστολές επίσης γίνονται σε όλες τις χώρες της Ευρωπαΐκής ένωσης, (εκτός των αυτόνομων κρατιδίων όπως Κανάρια νησιά κλπ), σε επιλεγμένα προϊόντα.

Follow us
TOP

ΚΑΛΑΘΙ 0